Pöytävaraukset

Tervetuloa vieraaksemme Heinätoriin! Haluamme pitää teistä mahdollisimman hyvää huolta, joten listasimme muutaman oleellisen tiedon vierailuunne liittyen.

VARAUKSET VERKOSSA. Vahvistamme verkkosivujemme kautta tehdyt varaukset mahdollisimman pian. Olemme ajatelleet, että semmoinen pari tuntia on suurin piirtein sopiva aika nauttia rauhassa palvelustamme. Jos kuitenkin haluatte viipyä pidempäänkin, se tietenkin onnistuu. Kerrotte vain meille varauksenne yhteydessä. Pikaruokaa emme tarjoa, mutta myös kahta tuntia lyhyempi visiitti onnistuu.

VARAUKSET SOITTAMALLA. Voitte tietenkin myös soittaa meille ja kertoa toiveenne puhelimitse: (03) 2121205. Etenkin samalle päivälle suunnitellut varaukset kannattaa tehdä soittamalla.

MAKSAMINEN. Ensin syödään ja nautitaan, sitten maksetaan. Siihen liittyen, lounasseteleitä emme ota vastaan, mutta lounasetukortit hyväksymme. Sujuvuuden ja vaivattomuuden nimissä toivomme yli 6 hengen ryhmille aterioiden ennakkovaraamista ja yhteislaskutusta. Kokemuksemme mukaan näin luomme hetkeenne meillä mahdollisimman onnistuneen ilmapiirin.

SISÄÄNKÄYNTI. Ja vielä: jos vierailet luonamme ensimmäistä kertaa, lienee paikallaan kertoa, että kulku Heinätoriin on terassimme puolelta.

MUUTA. Siinä taisi olla kaikki olennainen. No se vielä kerrottakoon, että keittiömme sulkeutuu tuntia ennen ravintolan sulkemista.

Lämpimästi tervetuloa.

Ravintola on kiinni 17.-24.6., avaamme taas 25.6. kello 16.

    Tyhjennä lomake